16 Apr

Russian Circles | Deafheaven

Russian Circles

DJs: Fritz's Corner med vänner

PlatsStrand Se på karta
Datummåndag 16 april 2012
Tid18-00
Prisse nedan
Ålder18 år
Rock/Punk

Russian Circles är tillbaka! Måndagen den 16:e april gästar de Fritz's Corner och Strand igen och med sig har de fantastiska Deafheaven.

RUSSIAN CIRCLES
Chicagotrion Russian Circles besökte Fritz's Corner och Sverige för första gången i somras tillsammans med japanska Boris. Nu är de tillbaka hos oss och aktuella med sitt fjärde album. Så här säger basisten Brian Cook om nya skivan: “A lot of the mood going into this album has been reflective on the last couple years of touring. We have a ton of material. We’re excited to get into recording and be somewhat sheltered from the outside world. We’re going to try to make the same ebb and flow of our live set happen on the record.” Det han snackar om är tung postrock i samma skola som Mono, Mogwai och Explosions In The Sky. Skivan "Empros" har fått fina recentioner sen den släpptes i höstas på Sargent House.

www.russiancirclesband.com
www.myspace.com/russiancircles


DEAFHEAVEN
San Francisco bandet Deafheaven spelar shoegazeig postrock med en tydlig black metalkaraktär. Senaste släppet ”Roads To Judah” kom förra året via Deathwish, Inc och är en hypnotisk resa i ett dimmigt musikaliskt mörker.

deafheaven.com


▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼▲▲▼
Pris: 100 SEK + förköp, 120 SEK i dörren
Köp biljett här!

OBS! Vi har ett begränsat antal rabatterade medlemsbiljetter á 100 SEK, maila oss på fritz@fritzscorner.se för att reservera en medlemsbiljett. Skriv RUSSIAN CIRCLES i ämnesraden och skriv ditt namn och medlemskortsnummer.