Intresserad av rusta och matcha?

Kanske du har hört talas om det som kallas för rusta och matcha? Annars, läs mer om rusta och matcha, här, eller via Montico, eller via Arbetsförmedlingen. Om man ska förklara det hela, vad det innebär, så är det ett stöd och en hjälp för dig att komma vidare i ditt liv, med studier eller jobb. Du kanske varit arbetslös länge och behöver få hjälp med att ta reda på vad du har för möjligheter. Montico kan hjälpa dig med detta.

Använd dig av rusta och matcha

När det gäller rusta och matcha så är detta för de som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen. Det även de som bedömer om du kan få detta stöd. Om du får det, så är det upp till dig vem du vill vända dig till för att få stödet. Montico är en av många som erbjuder rusta och matcha. Det som Montico kan göra för dig, det är att ge dig handledning och stöd. Du kan med dem bestämma vidare om du ska studera eller hur du ska göra för att hitta ett nytt jobb.

Låt Montico coacha dig

Varje år coachar Montico flera hundra personer till arbete eller studier genom deras matchningstjänster. De har en lång erfarenhet av att coacha personer till jobb samt mycket goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden. De har även:

  • Mycket goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden.
  • Ett brett kontaktnät med arbetsgivare i regionen.
  • Bra samarbete med arbetsförmedlingen och andra myndigheter.
  • Verksamhet inom bemanning – bra chanser att komma ut i arbete genom dem.
  • Egna utbildningar som leder till arbete.